Stemacteur Super Monkey Ball hint mogelijk naar nieuwe game

Stemacteur Super Monkey Ball hint mogelijk naar nieuwe game

Een stemacteur van de Super Monkey Ball-franchise hit mogelijk naar een nieuwe game in de reeks.

Matt Brian, de man die de aankondiger in de game inspreekt, hint via zijn Instagram-pagina mogelijk naar de nieuwe game. Hij schreef onlangs dat "september geweldig wordt voor wat komen gaat", terwijl hij op een Switch de vorige Super Monkey Ball speelt.

Eerder schreef hij over het sluiten van Sega's arcadehal in Akihabara, Japan: "Akihabara-arcade sluit, dat betekent dat de flow naar Super Monkey Ball X gaat. Deze maand zal de grond schudden."

Vorig jaar verscheen er een remake van Super Monkey Ball: Banana Blitz op consoles. Verder is het de afgelopen jaren redelijk stil rondom de franchise. Mogelijk kondigt Sega iets aan tijdens de Tokyo Game Show over anderhalve week.

In de Super Monkey Ball-spellen bewegen spelers de platformlevels zodat een aap in een balletje de juiste kant op rolt. De games waren vooral in de arcade en op de GameCube populair.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat? De SEGA Arcade hal in Akihabara is dicht? Welke? Er stonden er daar toch meerdere?

0

@Gamegod aan het begin (of einde) van de hoofdstraat in aki https://soranews24.com/2020/08/04/akihabara-saying-goodbye-to-landmark-as-giant-sega-arcade-announces-its-closing-for-good/

0

Aanbevolen voor jou