Stemacteur Marvel's Spider-Man 2 zeker van release dit najaar

Stemacteur Marvel's Spider-Man 2 zeker van release dit najaar

Yuri Lowenthal, de acteur die Spider-Man vertolkt in de Insomniac-games, is er zeker van dat Marvel's Spider-Man 2 zoals beloofd dit najaar uitkomt.

"Het is een gigantische game dus ik werk er nog een beetje aan", aldus Lowenthal in een gesprek met Comic Book Movie. "Ik weet dat ze zeker zijn van hun releasedatum en Insomniac is daar altijd goed in geweest. Ik kan logischerwijs niet veel over de game vertellen, maar ik kan wel zeggen dat het verbazingwekkend is."

Eind vorig jaar kondigde Insomniac Games aan dat Spider-Man 2 in de herfst van dit jaar uit moet komen op PlayStation 5. Wat de stemacteur betreft is dat dus haalbaar.

"Ik kan niet wachten tot jullie de game spelen", vervolgt Lowenthal. "Ik weet dat ze aan hoge verwachtingen moeten voldoen na de vorige twee games, maar het is ze gelukt. Ik kan echt niet wachten tot mensen er mee aan de slag kunnen gaan."

Spider-Man 2 verschijnt exclusief voor PlayStation 5 en bevat zowel Peter Parker en Miles Morales als Spider-Man, alsmede de schurk Venom. Insomniac werkt ondertussen ook aan een game rondom Wolverine.

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop het, maar eerst zien en dan geloven. Dat we nu al zo'n 16 maanden niets van de game hebben gehoord behalve dat ze 2023 hebben teruggebracht tot herfst 2023 geeft me tenminste niet veel hoop.

0
test

/

0

Aanbevolen voor jou