Stemacteur Kratos: 'Uitstel God of War: Ragnarok is mijn schuld'

Stemacteur Kratos: 'Uitstel God of War: Ragnarok is mijn schuld'

God of War: Ragnarok komt volgens Christopher Judge, de stemacteur achter hoofdpersonage Kratos, vanwege hem pas in 2022 uit.

Dat meldde hij op Twitter. Hij vertelt daar dat hij in 2019 niet kon lopen en een operatie aan zijn rug kreeg. Ook werden zijn heupen vervangen en kreeg hij een knieoperatie. "Ze (Santa Monica Studio) hebben gewacht tot ik hersteld was."

In een vervolgtweet laat hij weten dat hij op volledige steun van de ontwikkelaar kon rekenen. Toen de game vorig jaar werd onthuld, stond daar nog een releasejaar van 2021 bij, maar inmiddels is bekend dat het spel in 2022 uitkomt. "Santa Monica heeft nooit de reden van het uitstel naar buiten gebracht." Judge prijst dan ook de manier waarop de ontwikkelaar hiermee om is gegaan.

Judge doet ook nog een duit in het zakje over de nieuwe regisseur van God of War: Ragnarok, Eric Williams. Toen Judge hoorde dat Cory Barlog, de regisseur van het in 2018 verschenen God of War, niet de regisseur van het vervolg zou zijn, zou Judge ontslag hebben genomen. "Maar Barlog vertelde mij dat Eric een beest is. Update: Eric is een motherf*ckin beest!"

God of War: Ragnarok komt in de loop van 2022 naar zowel PlayStation 5 als PlayStation 4. Het spel sluit het nieuwe verhaal rondom de Noorse mythologieën dat met het in 2018 verschenen God of War is begonnen af.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Raar, ze hebben toch alleen zn stem nodig? haha

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Nee hoor, hij doet ook me aan het acteerwerk.

0

Aanbevolen voor jou