God of War-stemacteur wilde rol van Kratos eerst niet

God of War-stemacteur wilde rol van Kratos eerst niet

Christopher Judge, de man die de stem van Kratos uit God of War heeft ingesproken, heeft tijdens de BAFTA Awards href="https://metro.co.uk/2019/04/11/god-wars-christopher-judge-didnt-originally-want-voice-kratos-sceptical-9159585/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>met Gamecentral gedeeld </b></a>dat hij eerst de stem helemaal niet in wilde spreken.

“Ik wilde het eigenlijk niet doen”, zegt Judge. “Je moet er rekening mee houden dat het een opkomende game was. Ik was er een beetje sceptisch over, maar het script heeft me overtuigd. Het was namelijk geen gamescript, maar echt een filmscript.”

Judge gaat verder in op de tijd waarin de rol hem werd aangeboden. Stemmen inspreken voor games had in die tijd volgens hem een bepaalde reputatie. “Je sprak alleen een stem in voor een game als je carrière niet zo goed verliep en je snel geld nodig had”, aldus Judge. Volgens Judge is hier wel verandering in gekomen. hij geeft aan dat games tegenwoordig meer verhaal- en personage gedreven zijn.

De keuze om toch de stem in te spreken heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen. Hij werd tijdens de BAFTA Awards namelijk genomineerd als Performer en won met de D.I.C.E. Awards de Outstanding Achievement In Character Award.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Boy!

0

een opkomende game haha

0
test

@trekinbami LOL, geeft maar weer aan hoe bekend hij werkelijk met de game is.. Als hij nou vanaf de originele PS2 game de voice was geweest, ja dan had hij gelijk.

0

Aanbevolen voor jou