Stemacteur GTA 5: 'Ik weet niets van singleplayer-dlc af' | Gamer.nl

Stemacteur GTA 5: 'Ik weet niets van singleplayer-dlc af' | Gamer.nl

Ned Luke, de acteur die de stem inspreekt van Michael de Santa in Grand Theft Auto 5, laat via Facebook weten dat hij niets afweet van downloadbare content voor de singleplayermodus van Grand Theft Auto 5.

Ned Luke plaatste op Facebook een foto met daarin de drie personages uit GTA 5. Het lijkt er op dat hij samen met de andere acteurs een soort tour gaat doen. In de reacties zegt hij: "Iedereen wil dlc voor de singleplayer, maar daar weet ik niets van af. Ik weet niet wanneer het gebeurt, als het al ooit gebeurt. Maar ik weet dat we naar een paar conventies gaan zodat we veel van onze fans kunnen ontmoeten."


Fans van GTA 5 vragen sinds de release al om nieuwe verhalende mi ies, maar vooralsnog brengt ontwikkelaar Rockstar alleen content uit voor Grand Theft Auto Online, de multiplayermodus van de game.

Een paar weken geleden plaatste Shawn Fonteno, de stemacteur van GTA 5-personage Franklin, een foto op Instagram waarin hij aanwezig was bij Rockstar. Daardoor hoopten veel mensen op nieuwe verhalende dlc, maar de opmerking van Ned Luke op Facebook lijkt dit uit te sluiten.

GTA 5

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou