Stemacteur Frank Woods boos dat hij is vervangen in nieuwe Call of Duty

Stemacteur Frank Woods boos dat hij is vervangen in nieuwe Call of Duty

De stemacteur achter Frank Woods uit eerdere delen in de serie is boos dat hij niet mag terugkeren in Call of Duty: Black Ops Cold War. Activision heeft een andere acteur gecast voor het populaire personage.

Tijdens de onthullingstrailer van de nieuwste Call of Duty speelde Woods een rol, maar fans hoorden al snel dat een andere acteur de stem verzorgde. De oorspronkelijke acteur James C. Burns laat in een

Watch on YouTube

zijn ongenoegen blijken.

"Het verhaal wordt ongetwijfeld briljant, maar als ik mijn kennis mee had kunnen nemen...", zegt hij in de stream. "Niks tegen wie ze ook hebben gekozen om het te doen, maar hij heeft niet de achtergrond die ik heb met Woods. Ik speel hem al elf jaar, ik ken de achtergrond, ik ken de man." Acticvision heeft nog niet bekendgemaakt wie nu de rol van Woords speelt.

"Dat is mijn frustratie. Ik was geweldig geweest. Niet dat deze man het niet goed zal doen, vast wel. Hij is een professionele acteur, hij doet het vast prima. Maar ik was geweldig geweest." Burns is duidelijk gefrustreerd in de video. "Ik had het goed gedaan. Ik baal dat ik de kans niet heb gekregen."

In een serie tweets geeft de acteur aan dat hij niet weet waarom hij niet is benaderd door de ontwikkelaars. Hij noemt de beslissing 'een mysterie'.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is toch normaal bij actiblizz, mensen ontslaan en dan iemand anders huren voor de halve prijs?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

❤️ Naakt gefotografeerd! Wie beoordeelt? Zien - [url]http://ww­w.nl­69­.cl­u­b[/url]

0

Aanbevolen voor jou