Nieuws
Metal Gear Solid

Stemacteur denkt dat Metal Gear Solid-remake mogelijk in de maak is

Dat zegt hij van een insider gehoord te heben

Geschreven door Michel Musters op
Stemacteur David Hayter claimt dat de recente geruchten kunnen kloppen en er inderdaad een remake van Metal Gear Solid in de maak zou kunnen zijn.

De stemacteur van zowel Solid Snake als Big Boss - tot Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - meldt dat in een gesprek op YouTube. "De persoon die mij dit heeft verteld, volg ik sinds de Far Cry Primal-leaks. Hij heeft het vaak gelijk, van Bethesda die op de dag van lancering reviewcodes levert tot Deathloop, Bloodlines, Dragons Dogma 2, Xbox-gameboost en nog wat voorbeelden."

Volgens Hayter heeft deze insider hem inmiddels verteld dat er inderdaad mogelijk aan een remake van Metal Gear Solid wordt gewerkt, al benadrukt Hayter dat het echt nog een gerucht is. Mocht de remake in de maak zijn, dan lijkt het er op dat Hayter niet hier aan meewerkt, aangezien hij over het gerucht praat.

Vorig jaar deed er al een gerucht de ronde dat Metal Gear Solid een remake zou krijgen. Die remake zou naar PlayStation 5 en pc komen. Daarnaast zouden deel 2, 3 en 4 remasters ontvangen. Konami, de eigenaar van de franchise, of Hideo Kojima, de maker van de games, hebben dit echter nooit bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Citybuilder Buildings Have Feelings Too is nu verkrijgbaar De kleurrijke spelwereld van Biomutant
3

Reacties op: Stemacteur denkt dat Metal Gear Solid-remake mogelijk in de maak is

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Colt

  • 23 april 2021 10:40
  Het is zo naar hoe deze man uit de MGS-reeks is gewerkt. De originele MGS is mijn favoriete PlayStation-game, maar hoe hij zonder bericht werd vervangen door Kiefer Sutherland, laat een hele vieze smaak bij mij achter. Om die reden ook nooit begonnen aan MGSV, terwijl ik er best nieuwsgierig naar ben. Het is gewoon niet hetzelfde zonder Hayter :(

  Zelfs na die naaistreek blijft hij zeer gepassioneerd over deze games. Maar naar Kojima zal ik nooit meer hetzelfde kijken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  misjnoe

  • 24 april 2021 22:50
  @Colt Het gemis van Hayter is niet de enige reden waarom je MGSV niet hoeft te spelen. Hoeveel veel fans het een fantastische game vinden, vind je niks van wat MGS 1tm4 vet maakt terug in MGSV.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Krytuun

  • 23 april 2021 13:31
  Naast dit bericht zijn er nog meer geruchten die het hele verhaal nog groter maken. Zo zou Konami de IP van MGS willen verhuren/van de hand willen doen (dit is nog niet duidelijk) aan Microsoft.

  De combinatie van geruchten, te samen met Kojima's gesprekken met Phil Spencer en het verschijnen van Kojima's mascotte Ludens in de achtergrond bij en stream van Phil Spencer, doet het idee ontstaan dat er mogelijk veel Metal Gear Solid gerelateerd materiaal naar Xbox gaat komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.