Electronic Arts heeft opheldering gegeven over het feit of de stem van acteur Marlon Brando gebruikt zal worden in het spel gebaseerd op de filmklassieker The Godfather. Er ontstond namelijk twijfel omdat de geluidsopnamen van Brando, door de slechte gezondheid van de acteur, kwalitatief niet goed genoeg waren voor het spel.

Vandaag heeft EA echter bevestigd dat Marlon Brando wel degelijk te horen zal zijn in het spel. Het is echter niet zo dat alle tekst van Don Corleone door hem ingesproken zullen zijn. Dit komt doordat er doorgaans meerdere opnamesessies nodig zijn omdat er later in de ontwikkeling nieuwe tekst nodig is. Vanwege het overlijden van Marlon Brando in juli vorig jaar, zal een andere acteur mogelijk ook een deel van de tekst voor zijn rekening nemen.

The Godfather: The Game zal in het eerste kwartaal van 2006 op de markt komen voor de huidige generatie consoles. De versie voor de volgende generatie consoles staat geplanned voor boekjaar 2007, dat in april 2006 van start gaat.