Bethesda Softworks heeft vandaag bekend gemaakt dat Johnny Depp ook in de aankomende Pirates of the Caribbean game voor de PS2 en PC, de stem van kapitein Jack Sparrow zal verzorgen. De steracteur wist met zijn rol van Jack Sparrow in de eerste Pirates of the Caribbean-film nog een Oscar-nominatie in de wacht te slepen. Of de andere acteurs uit de film ook hun medewerking vernemen, vermeldt Bethesda er niet bij.

 

Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow wordt ontwikkeld door 7 Studios (die van de erbarmelijke Fantastic Four-game) en zal volgende maand, ongeveer tegelijk met de tweede Pirates of the Caribbean-film Dead Man's Chest, in de winkels liggen.

Naast de PS2 en PC-game wordt er trouwens ook aan een Pirates of the Caribbean handheld-game gewerkt, maar deze zal niet door Bethesda maar door Buena Vista zelf op de markt worden gezet. De handheld-versie draagt, in tegenstelling tot de PS2 en PC-game, wel de naam van de tweede film: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. Onbekend is of Johnny Depp ook daarin zal schitteren.