Stel vragen aan Space Marine-ontwikkelaar en win een Chainsword | Gamer.nl

Stel vragen aan Space Marine-ontwikkelaar en win een Chainsword | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wij kunnen Relic's marketing manager James McDermott interviewen over Warhammer 40,000: Space Marine. Wij willen jullie vragen hier exclusief voor gebruiken. De antwoorden zullen in een artikel op dit forum verschijnen, een dag voordat hij op de Gamer.nl-frontpage verschijnt!

Stel je vraag in dit forumtopic!

De antwoorden op alle vragen verschijnen binnenkort tijdelijk exclusief op het forum, alvorens ze op Gamer.nl verschijnen.

Win een Chainsword

Daarbij doet iedereen die een serieuze vraag over de game stelt (over de single- of multiplayer, ontwikkeling van de game, het Warhammer-universum, de personages, etc.) automatisch mee aan een wedstrijd waarin je een zeer exclusieve replica van de Chainsword kunt winnen. De Chainsword is het mêleewapen van de Space Marine. Hoewel dit wapen in de game nog groter is, is het echte formaat van dit zwaard dat je kunt winnen maarliefst 1.20 meter.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou