Stel je vraag aan Homefront-ontwikkelaar Kaos Studios | Gamer.nl

Stel je vraag aan Homefront-ontwikkelaar Kaos Studios | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Homefront is niet zoals de meeste shooters, zoveel is duidelijk. In onze uitgebreide hands-on preview volgende week gaan we er verder op in, maar de gebeurteni en in de game worden zo in beeld gebracht dat je geen moment uit het spel getrokken wordt.

De game speelt zich af in 2027, wanneer de Verenigde Staten bezet worden door een nieuw verenigd Korea nadat the land of the free zijn wereldmacht verloren heeft. In de game sluit je je aan bij het Amerikaanse burgerverzet, om het op te nemen tegen de Koreaanse bezetters. Het verhaal is geschreven door niemand minder dan John Milius, ook verantwoordelijk voor de kla ieke oorlogsfilm Apocalypse Now.

Binnenkort praten we met Kaos Studios over Homefront en we willen graag jullie hierbij betrekken. Reageer op dit bericht met een vraag of vragen die jij hebt over de game of voor de studio. De beste vragen zullen we aan ze voorleggen!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou