Stefanie Joosten werkt aan twee games voor 110 Industries

Stefanie Joosten werkt aan twee games voor 110 Industries

Stefanie Joosten - vooral bekend van haar rol als Quiet in Metal Gear Solid 5 - werkt zelf aan twee games die uitgegeven worden door 110 Industries.

Vengeance is Mine werd via onderstaande video onthuld. Ook werd een korte teaser getoond waarin een mechpak is te zien. In Vengeance is Mine besturen spelers Gabriel Jaeger, die met zijn speciale pak de tijd kan beïnvloeden om zo aan de dood te ontsnappen en combo's uit te voeren. 

Gameplay van het spel is nog niet getoond. Vengeance is Mine moet in 2023 op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S uitkomen. De game wordt uitgegeven door de nieuwe gamestudio 110 Industries, maar de ontwikkelaar die samen met Joosten aan het spel werkt is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Een andere game die uitgegeven wordt door 110 Industries is Wanted: Dead, dat in 2022 op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S uit moet komen. Voor dit spel regisseert Joosten de tussenfilmpjes. Ook speelt ze de hoofdrol. De ontwikkelaar van deze game is wel bekend: de Japanse studio Soleil, dat bestaat uit voormalige werknemers van Team Ninja.

Wanted: Dead speelt zich af in een sci-fi-versie van Hong Kong, waarin luitenant Hannah Stone de leider is van een 'Zombie Unit'. De game is geïnspireerd door actiespellen als Bayonetta en Devil May Cry. Een belangrijk onderdeel van de gameplay is dat spelers ledematen van vijanden kunnen afhakken, wat vervolgens de aanvalspatronen van die vijanden verandert.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

110 Industries kondigde ook nog een derde game aan, waar Joosten voor zover bekend niet bij betrokken is. Het gaat om de racegame Red Goes Faster, dat in 2024 naar pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch moet komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Grote beloftes leiden vaak tot grote teleurstelling.

0
test

Wie?, zegt me helemaal niets.

0

@DarkraverX Ze is hier in het westen dan ook enkel bekend van Metal Gear Solid 5.

0
test

@gimbal2 Ow oke, alleen de 1e missie gedaan van dat spel. :P

0

Aanbevolen voor jou