Steelbook van Red Dead Redemption 2 toont ruimte voor twee disks | Gamer.nl

Steelbook van Red Dead Redemption 2 toont ruimte voor twee disks | Gamer.nl

Na geruchten over de mogelijkheid dat Red Dead Redemption 2 op twee disks komt, tonen foto's van de steelbookversie van de game ruimte voor twee disks.

Een Instagram-gebruiker genaamd charlytorres_10 plaatste de foto's. Hoewel de post inmiddels verwijderd is, zijn hieronder toch de foto's te zien. Het is niet bevestigd dat dit echt de steelbook van de game is.

Eerder deze week ontstond het gerucht dat de game op twee disks komt, omdat de achterkant van de Japanse hoes van de game uitlekte. Hierop viel te lezen dat er twee disks nodig zijn. Rockstar heeft nog niets bevestigd.

Rockstar heeft daarnaast de officiële grootte van de game bevestigd. Wanneer RDR2 via disk wordt geïnstalleerd is daar 99 GB schijfruimte voor nodig op PlayStation 4, en 107 GB schijfruimte op Xbox One. Voor de digitale installatie geldt hetzelfde, behalve dat er een extra 50 GB nodig is op PlayStation 4 voor het installatieproces. Deze groottes lijken ook te duiden op de mogelijkheid dat de game fysiek op twee disks komt.

Red Dead Redemption 2 is vanaf 26 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Red Dead Redemption 2
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou