Steam-versie The Stanley Parable: Ultra Deluxe in een dag meer dan 100.000 keer verkocht

Steam-versie The Stanley Parable: Ultra Deluxe in een dag meer dan 100.000 keer verkocht

The Stanley Parable: Ultra Deluxe is in zijn eerste 24 uur meer dan 100.000 keer verkocht via Steam.

Dat meldt ontwikkelaar Crows Crows Crows via Twitter. “In de eerste 24 uur na release is The Stanley Parable: Ultra Deluxe meer dan 100.000 keer verkocht. We zijn weggeblazen door de ontvangst tot nu toe. Heel erg bedankt, iedereen die speelt, streamt of deelt!”

The Stanley Parable: Ultra Deluxe is een heruitgave van het originele spel uit 2011, waar meer content, meer keuzes en nieuwe geheimen aan zijn toegevoegd. In The Stanley Parable kruipen spelers in de huid van Stanley, een kantoormedewerker die meerdere taken moet uitvoeren. Het spel verkent het spanningsveld tussen de verteller en de speler; spelers beïnvloeden de loop van het verhaal door al dan niet de instructies van de verteller op te volgen.

The Stanley Parable: Ultra Deluxe is niet alleen beschikbaar voor pc via Steam, maar is ook te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

IK hoor er zo veel mensen er over jaren geleden al ... heb het een keer gespeeld , demo dacht ik .. maar ik snapte er geen h+l van wat nou de bedoeling is Dus ben maar snel gestopt er mee naar een half uurtje geprobeerd te hebben

0

@ravw De bedoeling is lachen om de narrator. Doe wat hij zegt, doe juist niet wat hij zegt.

0

Aanbevolen voor jou