Steam-versie Red Faction: Guerrilla nu beschikbaar | Gamer.nl

Steam-versie Red Faction: Guerrilla nu beschikbaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Eerder was het spel verkrijgbaar, maar maakte gebruik van Games for Windows Live (GFWL). De Steam-versie van het spel is al een maand in bèta. Als spelers het spel opstarten, worden hun savegames overgezet van GFWL naar Steam. Spelers hoeven niet meer in te loggen op GFWL om het spel online te kunnen spelen, in plaats daarvan verloopt de multiplayer via Steam.

De Steam-versie van Red Faction: Guerrilla ondersteunt DirectX 11. Verder bevat de Steam-versie achievements voor de dlc van de game, is de camerasnelheid in voertuigen verbeterd en is de richthulp in multiplayer uitgezet. Red Faction: Guerrilla is nog tot 5 december voor 1,49 euro te koop op Steam, daarna kost het spel 9,99 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou