De negen aanbiedingen van de derde dag zijn als volgt:

Age of Empires II HD Edition - actuele prijs € 4,74 - lees hier onze review

The Stanley Parable - actuele prijs € 4,79 - lees hier onze review

Project Zomboid - actuele prijs € 9,37 - lees hier onze pre-Early Access preview

Dragon Age: Origins - Ultimate Edition - actuele prijs € 4,99 - lees hier onze review van Origins en hier de review van Awakening

Wasteland 2 Digital Deluxe Edition - actuele prijs € 30,14 - lees hier onze preview

Terraria - actuele prijs € 1,99 - lees hier onze review

The Elder Scrolls V: Skyrim - actuele prijs € 3,74 - lees hier onze review

Contagion - actuele prijs € 4,74

7 Days to Die - actuele prijs € 12,64

Naast de dagelijkse aanbiedingen zijn er ook iedere acht uur nieuwe flitskortingen. Dit zijn spellen waar de community op mag stemmen. De winnaars krijgen tijdelijk een nog hogere korting dan gebruikelijk tijdens de Steam Sale.

GOG Summer Sales

Bij concurrent GOG.com zijn we inmiddels al aanbeland bij dag negen van hun Summer Sale, met vandaag SpellForce Saga voor $5,97. In deze bundel zit de SpellForce Platinum Edition, die bestaat uit het eerste deel in de serie SpellForce: The Order of Dawn en zijn twee uitbreidingen: The Breath of Winter en Shadow of the Phoenix, en de sequel SpellForce 2: Shadow Wars en zijn uitbreiding Dragon Storm. De tweede aanbieding kost ook $5,97 en draait om de Gothic-reeks. Voor dat bedrag krijg je de Gothic II Gold Edition inclusief uitbreiding Night of the Raven en Gothic 3 plus standalone Gothic 3: Forsaken Gods. Als bonus zijn er ieder uur van de dag nieuwe aanbiedingen die van extra korte duur zijn.