Horizon Zero Dawn komt naar pc

Horizon Zero Dawn komt naar pc

Horizon Zero Dawn Complete Edition verschijnt deze zomer voor pc.

Horizon Zero Dawn kwam op 28 februari 2017 uit op de PlayStation 4, maar binnenkort dus ook op Steam. Op dit moment staat het spel in de Steam Store en kun je het aan je verlanglijstje toevoegen. Downloaden is nog niet mogelijk, maar de game komt deze zomer uit, heeft Hermen Hulst, hoofd PlayStation Studios Worldwide, gezegd in een interview met PlayStation.Blog.

Horizon Zero Dawn

In Horizon Zero Dawn speel je als Aloy, een machinejager uit de toekomst. Je leeft ergens rond het jaar 3000 in een post-apocalyptische wereld. De natuur is de baas van de steden geworden en de mensheid staan niet meer bovenaan de voedselketen. De nieuwe heersers zijn mechanische wezens en niemand weet waar ze vandaan komen.

Aloy heeft onderdelen uit deze machines nodig om te overleven. De roodharige trekt erop uit met haar pijl en boog en samen met haar behendigheid, intelligentie en precisie jaagt ze op de mechanische wezens. Daarnaast moet ze zichzelf beschermen tegen andere stammen en overleven in de wilde natuur.

Horizon Zero Dawn

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nog een reden om vol voor pc te gaan. Ps is ook zo exclusief niet meer.....

0

@Aces-82 Iedereen zijn eigen keuze om 3 jaar te wachten op een steengoede game te gamen.

0
test

@Humpdog die game wordt er met de jaren niet minder goed op. Sterker nog, hij wordt beter. In ieder geval op grafisch gebied. Dat is de reden dat ik op PC speel. En het voordeel dat ik elke controller die ik zou willen kan gebruiken op een simpele manier.

0

@Aces-82 Je weet toch dat ze dit enkel doen om mensen over te halen naar de ps5 hé...met Horizon 2 op komst. Guerilla heeft dit letterlijk zo gezegd en Sony is ook niet van plan meerdere games op pc uit te brengen. Dit zou pc gamers juist laten inzien dat ze de afgelopen 20 jaar praktisch geen AAA quality exclusives hebben gehad... Geen games die het kunnen opboksen tegen God of War, Uncharted, The Last of Us... Zelfs geen games die kunnen opboksen tegen Mario Odyssey, Smash Bros, Breath of the wild....

0
test

@Swallalala Ze zijn het niet van plan, tot HZD goed verkoopt. En was je Death Stranding vergeten? En de Final Fantasy remake? beiden komen naar de pc. Daarnaast zal het denk ik niet veel mensen overhalen om een console te kopen als ze al een pc hebben. En in de afgelopen 20 jaar? Wat? RPG: Diablo 2, Path of Exile, Torchlight II, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Planescape: Torment, Arcanum, Fallout 1&2. Guild Wars. Divinity Original Sin. Strategy: Civilization series, Cities Skylines, Starcraft, Two Point Hospital, Total War series, WarCraft, Frostpunk, Anno series FPS: S.T.A.L.K.E.R. series, Unreal. Half-Life, Counter-Strike, Hunt: Showdown, Quake Champions, Arma Dan hebben we nog Rust, Pubg, en al die ander obscure early access meuk. Maar een pubg wat een LoL verslaat op meest op 1 moment speelde mensen op steam noem ik nou niet echt iets wat niet kan opboksen tegen console games. En Zelda en Mario en Smash speel ik op de PC :) en ja sommige daarvan kwamen daarna naar console, net als deze nu naar de PC. Maar altijd met een mindere ervaring. En die ervaring weegt voor mij niet op tegen console. Daarnaast kosten ze ongeveer de helft in prijs..... Ieder zijn eigen ding maar het is onzin om te zeggen dat er geen AAA exclusives op pc zijn. Misschien niet de gene die jij speelt. Voor een verdere lijst: https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Windows-only_games

0

Goede ontwikkeling!

0

Aanbevolen voor jou