Steam Remote Play Together nu voor iedereen beschikbaar

Steam Remote Play Together nu voor iedereen beschikbaar

Remote Play Together gelanceerd, waarmee men op Steam samen online lokale multiplayergames kan spelen, is nu voor iedereen beschikbaar.

De Remote Play Together-techniek was al sinds eind oktober uit te proberen via de bèta van Steam, maar nu kunnen alle Steam-gebruikers van de dienst gebruikmaken.

Om de lancering van Remote Play Together te vieren houdt Valve een uitverkoop op Steam met meerdere games die van de techniek gebruikmaken, waaronder Cuphead, Enter the Gungeon en Towerfall: Ascension.

Alle Steam-games die lokale co-op, lokale multiplayer of splitscreen-functionaliteiten ondersteunen, zouden gebruik moeten kunnen maken van Remote Play Together. Tot en met vier spelers kunnen meedoen zolang dat ook een optie is in de betreffende game, al zouden meer spelers in sommige gevallen ook een optie kunnen zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nu nog een goede handleiding om er gebruik van te maken; we krijgen wel geluid, geen beeld of alleen een korte flits...

0
test

Hier werkte het anders prima, stelt niks voor. Spel opstarten shift tab vervolgens rechter muisknop op de vriend die je toe wilt voegen en uitnodigen voor remote play... Geen lag of niks, ik stond ervan te kijken 😊.

0

Aanbevolen voor jou