Steam-pagina Yakuza Kiwami onthult releasedatum

Steam-pagina Yakuza Kiwami onthult releasedatum

Op de Steam-pagina is vermoedelijk de lanceringsdatum van Yakuza Kiwami te zien. In een door Sega geplaatste GIF-afbeelding, is voor een heel kort moment de datum 19 februari te zien. Deze datum kan zo goed als zeker verwijzen naar de lancering van de game.

In de betreffende GIF-afbeelding is te zien hoe het personage Goro Majima langzaam via een putdeksel uit het riool klimt. Vervolgens is op het allerlaatste moment (ter hoogte van zijn hand) heel kort de datum van 19 februari te zien. Deze datum is in een flikkering van de afbeelding te zien. Hiermee is het vrijwel zeker dat dit gaat om de lanceringsdatum van de pc-game.

Yakuza Kiwami

Yakuza Kiwami volgt op de pc na de lancering van Yakuza 0 van afgelopen augustus, dat goed werd ontvangen door het publiek. Yakuza Kiwami krijgt tevens de optie tot ongelimiteerde framerates en 4K-ondersteuning. De game verscheen voor het eerst in Japan in 2016 en is een remake van de originele eerste game van Sega's franchise die het avontuur volgt van Kazuma Kiryu in Tokio.

Watch on YouTube

Yakuza Kiwami verschijnt waarschijnlijk op 19 februari voor pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben er zojuist mee begonnen op de PS4, vind het een vermakelijk spelletje en soms heerlijk over the top. Ik wens het masterrace er veel plezier mee.

0
test

En net als Yakuza 0 een launchprijs van €20, wat meer dan fideel is.

0

Aanbevolen voor jou