Steam Machines gaan tussen 460 en 5.000 dollar kosten | Gamer.nl

Steam Machines gaan tussen 460 en 5.000 dollar kosten | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De iBuyPower SBX is de goedkoopste huiskamer-pc met een prijs van 459,99 dollar. De Origin Omega Steam Machine en de Falcon Northwest Tiki Steam Machine zijn de duurste en kosten 4.999,99 dollar. Het is nog onbekend hoeveel euro de Steam Machines gaan kosten.

De Steam Machines zijn gemaakt door ontwikkelaars als Alienware, Digital Storm, Asus, Gigabyte, iBuyPower, Origin, Zotac, Falcon Northwest en meer. De Steam Controller en Steam Link worden ook op de hardware-pagina aangeboden; beide kosten 50 dollar. De Steam Machines, Steam Controller en Steam Link gaan november in de verkoop.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou