Steam krijgt mogelijk inruilsysteem | Gamer.nl

Steam krijgt mogelijk inruilsysteem | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Steam is fenomenaal, het is een geweldige service. Steam biedt gamers genoeg meerwaarde via andere zaken, dus vinden zij het niet erg dat ze hun spellen niet in kunnen ruilen. Noem anders eens alle games op die je hebt gekocht en later aan iemand anders hebt gegeven in ruil voor krediet. Steam wil zo’n systeem binnenkort wel introduceren naar het schijnt, een inruilsysteem bedoel ik dan, al gaan ze er wel iets voor terugvragen”, aldus Pachter.

Gebruikers die op het moment een spel kopen via Steam, maar dit vervolgens besluiten te verwijderen, kunnen het altijd nogmaals downloaden op een later tijdstip. Mogelijk verlangt het systeem gesuggereerd door Pachter van gebruikers om dit recht af te staan, in ruil voor een bedrag dat gebruikt kan worden voor de aanschaf van een nieuw spel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou