Steam-forum gehackt, tijdelijk offline | Gamer.nl

Steam-forum gehackt, tijdelijk offline | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens website Kotaku heeft er enige tijd op de voorpagina van het forum een mededeling van Fkn0wned.com gestaan en werd er gelinkt naar de website. In de boodschap viel te lezen dat er via de site "hackle en, porno en gratis goodies" beschikbaar waren.

Op de site van Fkn0wned zelf is te lezen dat het niet verantwoordelijk is voor het hacken van het Steam-forum. "Als gevolg van het dataverkeer dat de recente credits op de gehackte Steam-forums met zich meebracht, is het Fkn0wned-forum offline. Fkn0wned is niet verantwoordelijk [voor de hack]." 

Enkele gebruikers van Steam hebben aangegeven e-mails te hebben ontvangen die zogenaamd afkomstig zijn van Fkn0wned. Hoewel het Steam-forum en de Steam-service gescheiden wachtwoordsystemen kennen, kan het zo zijn dat gebruikers voor beide diensten hetzelfde wachtwoord gebruikten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou