Steam Deck gaat op 25 februari in de verkoop

Steam Deck gaat op 25 februari in de verkoop

De Steam Deck komt officieel op 25 februari uit.

Dat heeft Valve aangekondigd. Op 25 februari rond 19:00 uur krijgen mensen die de eerste reserveringen in handen hebben een e-mail met daarin een uitnodiging om tot aanschaf over te gaan. Men heeft dan 72 uur om de bestelling te plaatsen. Daarna gaat de bestelling naar de volgende persoon in de wachtrij. 

Valve is van plan deze uitnodigingen wekelijks de deur uit te sturen. De eerste exemplaren van de Steam Deck worden op 28 februari verstuurd.

Logischerwijs worden de uitnodigingen eerst verstuurd naar mensen die als eerste een reservering hadden. Eerder was al duidelijk dat mensen die nu een reservering plaatsen, pas in de tweede helft van het jaar kunnen bestellen.

Steam Deck is een handheld-console-hybride die op een aangepaste versie van SteamOS draait. Het besturingssysteem is onder andere aangepast op het touchscreen van de machine. Daarnaast is het mogelijk om het apparaat als pc te gebruiken en andere programma's en gamelaunchers te installeren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Toch wel zeer interessant deze, even de reviews in de gaten houden. Als straks Baldurs Gate 3 erop kan, nou dan weet ik het wel.

0
test

@Zut Ja ik vind dit ook mooi voor een paar lekkere action rpg's. Children of Morta en Hades lijken me ook erg tof om hier op verder te spelen.

0

Aanbevolen voor jou