Steam Deck-eigenaren kunnen opstartanimatie aanpassen

Steam Deck-eigenaren kunnen opstartanimatie aanpassen

Het is nu officieel mogelijk om de opstartanimatie van de Steam Deck aan te passen.

Via een door gamers gemaakte plug-in kon dit al met een omweg gedaan worden, maar nu is het een officiële feature van de Steam Deck. In de Points Shop kunnen verschillende opstartanimaties aangeschaft worden voor 3000 punten per stuk. Deze punten verdienen spelers door games te kopen op Steam - elke uitgegeven euro levert 108 punten op.

Zoals gisteren al gemeld, kan de Steam Deck vanwege het eenjarige jubileum tot en met 23 maart met 10 procent korting gekocht worden. De versie met 64 GB aan schijfruimte is nu tijdelijk 377,10 euro, de versie met 256 GB is nu 494,10 euro en de versie met 512 GB is 611,10 euro.

Steam Deck is een handheld-console-hybride die op een aangepaste versie van SteamOS draait. Het besturingssysteem is onder andere aangepast op het touchscreen van de machine. Daarnaast is het mogelijk om het apparaat als pc te gebruiken en andere programma's en gamelaunchers te installeren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben een grote fan van de Steam Deck, maar waarom een aankoopverplichting voor een opstartanimatie? Ik denk dat het toestel zelf al duur genoeg was om zo iets basic gratis te mogen verwachten als ondersteuning.

0
test

@Mister Frowdo Wel met je eens dat ze iig een aantal gratis beschikbaar mogen stellen. Maar het is ook gewoon een verdienmodel op een feature die nutteloos en overbodig is natuurlijk. Als je het doorrekent kost zo’n animatie je 30 gespaarde euro’s aan punten. Dat is wel belachelijk veel natuurlijk. De opstart animatie in mijn bmw veranderen bij de dealer is bv gratis.

0
test

@Ramirez-1 Nu moet ik ook eerlijk schuld bekennen. Zonet heb ik op Steam al een aantal van deze opstart animaties met mijn puntensysteem aangeschaft.

0

Aanbevolen voor jou