Steam Chat-app nu beschikbaar op Android en iOS

Steam Chat-app nu beschikbaar op Android en iOS

De Steam Chat is nu beschikbaar op Android en iOS. Op de nieuwe mobiele app van Valve is het mogelijk om te chatten met vrienden, uitnodigingen te versturen en meer.

Valve heeft Steam Chat aangekondigd, een gemoderniseerde chatervaring voor op mobiel. De app bevat een aantal sociale functionaliteiten van de desktopversie van de Steam-client, zoals het bekijken van je vriendenlijst, het kunnen chatten met spelers, het aanmaken van groepen en het versturen van vriendschapsverzoeken.

Steam Chat maakt gebruik van het nieuwe visuele en functionele ontwerp van Steam, dat in juni voor het eerst werd geïntroduceerd in de sociale functies van de desktop-client. Zo is het nu onder andere mogelijk om afbeeldingen, video's en Tweets te sturen en kunnen vrienden worden gesorteerd in groepen. De Steam Chat-app biedt ook alle vrijheid bij het instellen van de notificaties van de app. Het is mogelijk om per vriend, groep of chatkanaal te bepalen of je meldingen wilt ontvangen op je mobiel.

Valve zegt al te werken aan verbeteringen en nieuwe functionaliteiten voor Steam Chat, zoals voice chat. Ook wordt er gewerkt aan het verbeteren van de accountbeveiliging op de originele Steam-app. Steam Chat is nu beschikbaar en kan gratis worden gedownload op de Google Play Store en de App Store.

Steam Chat
Steam Chat
Steam Chat

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Euhm, OK. Zaten deze functionaliteiten niet al in de Steam app voorheen die ik al echt jaren gebruik op mobiel?

0
test

@Paxopoxo Precies nutteloze app dus.

0
test

@hubertje niet echt. Er zitten juist veel van de nieuwe functies in die alleen op de desktop versie werken en niet op de mobiele app. Zeker een vooruitgang als je de chat van Steam veel gebruikt

0

Aanbevolen voor jou