Steam biedt geld terug-optie aan From Dust-kopers | Gamer.nl

Steam biedt geld terug-optie aan From Dust-kopers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De e-mail laat spelers weten dat er ook binnenkort een patch komt die de DRM-beveiliging van het spel weghaalt. Wie hier echter niet op wil wachten, geeft Valve op verzoek van Ubisoft zijn geld terug. De spelers die de e-mail ontvangen hebben, hoeven hierop enkel te reageren om hun aankoop ongedaan te maken.

De geld terug-optie is waarschijnlijk een gevolg van de commotie die onlangs is ontstaan rondom de DRM-maatregelen van From Dust. Ubisoft had aanvankelijk gecommuniceerd dat het spel geen constante internetverbinding vereist. Na aanschaf kwamen spelers er achter dat er wel iedere keer bij het opstarten van het spel een controle op echtheid plaatsvindt. Pas daarna kunnen zij offline spelen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou