Volgens Kotaku wordt er in de code gerefereerd naar een 'gedeelde game-bibliotheek'. Mogelijk zou dit kunnen betekenen dat spelers straks games kunnen uitlenen aan hun vrienden.

Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat meerdere vrienden tegelijkertijd met één gekocht exemplaar kunnen spelen. In de code staat namelijk ook een zin die naar gebruikers gestuurd kan worden: "Ter informatie, je spellen worden op dit moment door %borrower% gebruikt. Als je de game nu begint te spelen, krijgt %borrower% een bericht dat hij moet stoppen met spelen." Ook staat er een notificatie in voor mensen die een game hebben geleend, die op dat moment door de eigenaar gespeeld wordt: "Dit gedeelde spel is op dit moment niet beschikbaar. Probeer het later nog eens of koop het spel voor je eigen bibliotheek."

Valve heeft nog geen officiële uitspraak over de mogelijkheid gedaan. De techniek lijkt overeen te komen met die voor de Xbox One, waarbij spelers hun games digitaal aan tien 'familieleden' kunnen uitlenen. Hierbij is het echter nog onduidelijk of spelers tegelijk dezelfde game kunnen spelen.