Stealth Inc. 2 komt in april naar pc, PlayStation en Xbox | Gamer.nl

Stealth Inc. 2 komt in april naar pc, PlayStation en Xbox | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Eerder ontwikkelde Curve Digital de game, welke in oktober 2014 verscheen, exclusief voor Wii U. Destijds was er geen sprake van versies voor andere platformen; deze komen er n u wel. De ontwikkelaar heeft ook laten weten dat de serie tot dusver een miljoen keer is gedownload.

Stealth Inc. 2: A Game of Clones is een puzzel-platformer. Spelers sturen een kloon aan die is ontsnapt uit een laboratorium. De kloon moet valstrikken en vijanden ontwijken, in de schaduw schuilen en allerlei hulpmiddelen gebruiken. In tegenstelling tot het eerste deel zijn de levels niet lineair.

Eerder vandaag verscheen op Exophase al een trophy-lijst voor PlayStation. Stealth Inc. 2: A Game of Clones wordt in april verwacht voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox One


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou