Nieuws
Panzer Dragoon

Status Panzer Dragoon VR onzeker na onjuiste mededeling overlijden CEO

Verwarring alom

Geschreven door Jacco Peek op
Het Panzer Dragoon Voyage Record-Twitteraccount meldde vandaag dat de game is geannuleerd wegens het overlijden van producer en CEO Haruto Watanabe. Kort daarna meldden vrienden echter dat Watanabe in leven is.

"Panzer Dragoon Voyage Record is geannuleerd wegens het stopzetten van het contract door Sega en de dood van de producer, Haruto Watanabe, CEO van Wildman Inc.", luidt de inmiddels verwijderde tweet (via VGC). "Bedankt voor jullie steun."

Kort daarna reageerden vrienden van Watanabe dat de producer veilig en wel is.

 "Ik ben naar het Wildman-kantoor geweest en kan bevestigen dat hij veilig is. Een hoop vrienden komen bij elkaar", luidt een reactie. "We hebben zojuist een bevestiging gehad van de veiligheid van onze vriend en collega. Hij zal zelf meer informatie delen als hij is geacclimatiseerd", werd gemeld in een andere reactie.

Het is onduidelijk waarom het Twitter-account de onjuiste mededeling deed. Ook hebben Sega noch Wildman gereageerd op het eventuele annuleren van de game.

Panzer Dragoon Voyage Record werd vorig jaar aangekondigd voor vr-platformen. De shooter zou levels uit voorgaande delen bevatten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk om 16:00 uur de onthulling van het laatste Smash Bros. Ultimate-personage Ubisoft onthult vanavond nieuwe Ghost Recon-game
1

Reacties op: Status Panzer Dragoon VR onzeker na onjuiste mededeling overlijden CEO

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SuperDre

    • 5 oktober 2021 21:10
    Hoop dat die wel gewoon door gaat. Maar er is toch wel meer aan de hand, zal toch wel iets gebeurd zijn met die CEO, alleen heeft die dat wel overleefd.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.