Statik en Harmonix Music VR: The Dance komen naar PlayStation VR | Gamer.nl

Statik en Harmonix Music VR: The Dance komen naar PlayStation VR | Gamer.nl

Een puzzelgame met de naam Statik komt naar PlayStation VR. Dit bevestigt PlayStation op de officiële PlayStation Blog. Een eerste trailer voor de game is op de blog vrijgegeven. Daarnaast is een nieuwe Harmonix Music VR-game aangekondigd met de naam The Dance. 

Statik is een puzzelgame waarin spelers wakker worden in een rare ruimte. De handen van de speler zitten vast in een vierkant object en het is aan hen om diverse unieke puzzels op te lo en. “In Statik moeten spelers hun hersenen, ogen en oren gebruiken om elk mysterie op te lo en.” Maker Tarsier Studios geeft aan dat Statik op verschillende evenementen speelbaar is, waaronder E3.

Harmonix Music VR: The Dance is de nieuwe titel binnen de Harmonix Music VR-games. Harmonix Music VR biedt spelers verschillende werelden die tot leven komen op basis van muziek. Eerder werden The Beach en The Easel al onthuld.

In The Dance kunnen spelers onder andere een eigen choreografie maken. “The Dance is een leuke ervaring voor zowel de speler als de andere mensen in de ruimte.” Harmonix Music VR heeft zelf zeventien nummers om uit te kiezen. Spelers kunnen een usb met eigen muziek aan de PlayStation 4 koppelen om hun eigen muziek te gebruiken. Harmonix Music VR komt gelijktijdig uit met de PlayStation VR in oktober van dit jaar.

Eerder werd bekend dat de game How We Soar dit jaar ook wordt uitgegeven voor PlayStation VR. In deze game kruipen spelers in de huid van een feniks en kunnen zij in virtual reality rondvliegen. 

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou