State of Decay twee miljoen keer verkocht | Gamer.nl

State of Decay twee miljoen keer verkocht | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het gaat om de opgetelde verkopen van de Xbox 360- en pc-versie. Undead Labs zegt de twee miljoen verkochte exemplaren een maand lang te zullen vieren, als is nog niet bekend wat dat precies voor spelers inhoudt. 

State of Decay kwam in juni van vorig jaar uit op Xbox Live Arcade en in september ook voor pc. Het is bijna exact een jaar geleden dat Undead Labs de mijlpaal van een miljoen verkochte exemplaren bekendmaakte.

In de lente van 2015 verschijnt er ook een Xbox One-versie van State of Decay. Deze bevat alle dlc die al voor Xbox 360 en pc uitkwam. Ook komen er nieuwe mi ies bij, evenals nog niet nader bekendgemaakte content.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou