Epic lanceert Starter Pack voor Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Epic lanceert Starter Pack voor Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Een Starter Pack is nu beschikbaar in Fortnite: Battle Royale. Dit pakket bevat een skin, rugzak en V-Bucks.

De eerder al uitgelekte bundel bevat de Rogue Agent-skin en Catalyst Back Bling voor Battle Royale en nog eens 600 V-Bucks die gebruikt kunnen worden over het gehele spel, dus ook in de Save the World-modus. Het is niet het geval dat alleen beginnende spelers de starters pack kunnen aanschaffen, het is voor elke Fortnite: Battle Royale-speler mogelijk om de bundel één keer aan te schaffen.

De Starter Pack is vanaf nu te verkrijgen voor 4,99 euro via de in-game winkel van de spelmodus.

Media has no description

Verder lijkt het erop dat er binnenkort een nieuwe raketwerper naar Fortnite: Battle Royale komt. In het update-menu van de Battle Royale-modus, dat bij het opstarten te zien is, laat Epic namelijk weten dat het met een Guided Mi ile-wapen komt. Er is nog weinig informatie beschikbaar over het nieuwe wapen, de ontwikkelaar omschrijft het als "Remote control destruction from above".

De kans is groot dat de Guided Mi ile met de eerstvolgende update naar Battle Royale komt, maar daar heeft Epic Games nog geen reactie op gegeven.

Afgelopen week kwam de Heavy Shotgun nog naar de spelmodus. De Heavy-versie is anders dan andere shotguns. Spelers kunnen tegenstanders namelijk van een grotere afstand raken met deze shotgun en sneller damage doen.

Media has no description

Fortnite: Battle Royale ondersteunt cro -play, waardoor spelers op verschillende platforms met elkaar kunnen spelen. In onze special leggen we uit hoe dit precies werkt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou