Nieuws

Start je eigen moonshine-onderneming in Red Dead Online

Veel nieuwe missies

Geschreven door Cody van den Bogert op
De nieuwe Red Dead Redemption Online-update biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen moonshine-onderneming te starten.

Spelers die ervoor kiezen om een eigen moonshine-zaak te beginnen, dienen eerst een vijftal missies te voltooien voor Maggie Fike. Als mentor helpt Maggie spelers om een succesvolle onderneming te starten, hiervoor heeft ze echter het juiste materiaal nodig. Vandaar dat ze spelers op pad stuurt om opdrachten te voltooien. De zaak kan later ook nog worden verbeterd, maar ook daar moet eerst wat voor gedaan worden.

Het doel is uiteindelijk om de sterkste moonshine in het wilde westen te produceren. Hoe sterker de drank, hoe beter de omzet. Ervaring speelt overigens ook een grote rol in het verhandelen van de dranken. Het is namelijk zo dat ervaring leidt tot een grotere productie, wat natuurlijk zorgt voor meer winst. De drank kan, net als de onderneming, worden verbeterd, hiervoor dienen spelers wederom een aantal missies te voltooien.

Spelers maken de wildste avonturen mee door de bijbehorende missies te doorlopen. Zo nemen spelers het op tegen concurrerende bendes, rivalen en andere tuig. Daarnaast is het zo dat spelers hun voorraad ook daadwerkelijk moeten vervoeren, vergelijkbaar met de bunker-missies van GTA Online. Wanneer de levering niet bij de consument aankomt, ontvangt de speler geen geld.

Naast de bovengenoemde content, zorgt de update ook voor een betere spelbeleving. Zo wordt er een quick-swap-menu toegevoegd waarmee spelers sneller kunnen wisselen van wapen. Bovendien kunnen spelers eindelijk spawnen in een player camp.

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste dlc van het decennium The Sims 4-update voegt Baby Yoda toe
3

Reacties op: Start je eigen moonshine-onderneming in Red Dead Online

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • jaquesparblue

  • 13 december 2019 22:59
  Naar goed Rockstar-gebruik, dikke middelvinger naar de single player.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • tyberium

  • 16 december 2019 16:35
  @jaquesparblue Dit kun je zien als single player. Je hóeft niet samen te spelen. Je kunt deze rollen volledig in je eentje doen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • tyberium

  • 16 december 2019 16:44
  De info mag wel wat uitgebreider.

  "Spelers die ervoor kiezen om een eigen moonshine-zaak te beginnen, dienen eerst een vijftal missies te voltooien voor Maggie Fike"

  Het is wel wat ingewikkelder.
  Je dient éérst 15 goudstaven te lappen om een moonshine shack te kunnen kopen. Volgens mij hoef je dan maar twéé missies te spelen om daarna te kunnen beginnen met stoken (materiaal ophalen en een chef NPC).

  -Verder moet je (om e.e.a. nog lucratief te maken) óók bootleg missies te spelen zodat je mash goedkoper word. De mash móet je namelijk kopen met in-game geld.
  -Verder moet je ook smaakjes aan je drank toevoegen (bramen, appels, ingeblikte perzik etc) om drank te maken wat nog wat oplevert ook.
  -Om die smaakjes te kunnen maken, zul je de ingredienten in het veld moet zoeken (bramen etc) of moet kopen van de winkel (blik aardbeien, blik perzik etc).

  Verder is het stoken van de drank volledig passief, dus je kunt gewoon wachten tot het klaar is en het dan verkopen. Tijdens het destilleren kun je ook andere missies uitvoeren. Je moet echter in-game blijven om de drank te maken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.