Starlink: Battle for Atlas komt volgende week naar pc

Starlink: Battle for Atlas komt volgende week naar pc

Starlink: Battle for Atlas komt op 30 april naar pc. Ook heeft Ubisoft een trailer uitgebracht voor Crimson Moon, de nieuwe gratis update voor het spel.

Ubisoft heeft aangekondigd dat Starlink: Battle for Atlas naar pc komt. Het spel is verkrijgbaar vanaf 30 april via Uplay en Steam, maar het is nog niet bekend hoeveel het spel gaat kosten. De consoleversie van de Starlink: Starter Pack, welke naast het spel ook fysieke ruimteschepen bevat, kost van 20 tot 33 euro. Op de website van Starlink is een overzicht geplaatst met de vereiste systeemeisen van het spel op pc.

Starlink werd in oktober vorig jaar uitgebracht voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. In het actie-avonturenspel strijden de Starlink Initiatives tegen Grax en de Forgotten Legends, een ras van kwaadaardige robots, met als doel om het Atlas-sterrenstelsel te bevrijden. In de Nintendo Switch-versie van het spel wordt de speler bovendien geholpen door de personages Fox, Falco, Peppy en Slippy uit de Star Fox-franchise.

Naast het nieuws dat Starlink naar pc komt heeft Ubisoft ook

Watch on YouTube

uitgebracht van de nieuwe update voor het spel. De update, genaamd Crimson Moon, gaat over een rode maan die elke 15 jaar verschijnt in Atlas. De clans en bandieten vieren het natuurverschijnsel en organiseren de beruchte Outlaw Games, waar de speler aan mee kan doen. De gratis update verschijnt, net zoals de pc-lancering, op 30 april voor alle platformen.

Eerder deze maand maakte Ubisoft nog bekend dat het bedrijf is gestopt met de productie van fysieke ruimteschepen voor Starlink. De reden hiervoor zijn de tegenvallende verkopen van het spel. De modulaire speelgoedschepen kunnen worden verbonden met een digitaal ruimteschip in het spel, door deze met een speciale houder aan een controller vast te maken. Ubisoft zegt wel verder te gaan met het uitbrengen van gratis content voor Starlink.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En het is ook gewoon een leuke flight fighter naar mijn mening. Misschien was de toys to life niet het beste concept maar ik heb nu wel een arwing in m'n kast staan. Ik heb dan wel de switch versie gekocht vanwege de starfox missies, verder alle andere schepen en piloten als bundel digitaal gekocht. Nu komt er een leuke update aan dus hij gaat binnenkort weer aan bij mij. (Racen, meer bosses en wat missies). Jammer dat het verder niet van de grond kwam!

0

Aanbevolen voor jou