Warhawk had een splitscreenmodus voor vier spelers, maar Bonin meldt dat hier erg weinig gebruik van werd gemaakt. Daarom heeft de ontwikkelaar besloten om die optie voor Starhawk te laten vallen en de splitscreen voor twee spelers te verbeteren. Die verbeteringen komen onder andere in de vorm van een grotere radarkaart die spelers naast hun eigen spelbeeld zien.

Nieuw in Starhawk is bovendien de optie om twee spelers ingelogd te laten zijn. Hierdoor kan iemand die bij een vriend gaat spelen inloggen met zijn eigen account en de ervaringspunten die hij daar verdient meenemen als hij thuis speelt. Verdiende trophies en outfits worden niet meegenomen, omdat deze direct op de PlayStation 3 worden opgeslagen. "Het is niet perfect, maar het is een stuk beter dan in Warhawk, waarin de tweede speler überhaupt niet in level kon stijgen", zegt Bonin.

Of het ook mogelijk is om splitscreen online te spelen - met twee man op één spelcomputer het openemen tegen online tegenstanders - wordt niet expliciet gezegd. Het feit dat dit niet als feature wordt genoemd, wijst er echter op dat dit niet tot de mogelijkheden behoord.