Starfield wordt in de zomer van 2022 uitgebreid getoond

Starfield wordt in de zomer van 2022 uitgebreid getoond

De volgende grote onthulling rondom het langverwachte Starfield staat in de zomer van 2022 gepland.

Dat liet Todd Howard gisteren weten tijdens een vragensessie met fans op Reddit. Hij werd gevraagd of spelers revolutionaire innovaties in het spel kunnen verwachten, waarop hij antwoordde: "We laten het liever zien, en dat moet komende zomer gebeuren. We zijn blij met de progressie die we boeken. Daar kun je wat van zien in de trailer die in-game is geschoten." Hij heeft het over de deze zomer getoonde onthullingstrailer.

Howard liet ook weten dat spelers veel vrijheid krijgen bij het samenstellen van hun speelbare personage in Starfield. Men kan zelfs het voornaamwoord van het personage bepalen ("hij, zij, hen"). Voor elk van deze opties zijn specifieke dialogen opgenomen.

Starfield moet daarnaast "volledige mod-ondersteuning" bieden, vergelijkbaar met voorgaande Bethesda Game Studios-games. "Onze modders-gemeenschap staat al twintig jaar aan onze zijde. We houden van wat ze doen en hopen dat sommigen er een carrière van kunnen maken."

In Starfield sluiten spelers zich aan bij de Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de 'laatste reis van de mensheid', honderden jaren in de toekomst. De game verschijnt op 11 november 2022 voor Xbox Series X en S en pc.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer hoopte zo op volgende week wat er van te zien.

0
test

@hulstpower Ha ik ook.. misschien klein trailertje..? kleintje? ahh toe.. . ;-)

0
test

@kleinekoosjer hoop het ben bang van niet, dan maar hellblade en fabel en die vampier game van arkane

0
test

"Men kan zelfs het voornaamwoord van het personage bepalen ("hij, zij, hen"). Voor elk van deze opties zijn specifieke dialogen opgenomen." Mooi dat deze foutieve grammatica nu ook zijn weg heeft gevonden naar games......

0
test

@Vambier Staat gewoon in de Van Dale hoor

0
test

@Vambier heel vermoeiend inderdaad. Ik respecteer alles en iedereen. Man/vrouw/non-binair/homo/hetero/bi/zwart/wit etc. Leef en laat leven. Maar ik weiger mensen in meervoud aan te spreken. Daar trek ik de grens. Overigens is het wel vreemd dat je als het gaat om geslacht, niets hoeft aan te trekken van de biologische feiten. Terwijl dat met zaken als leeftijd niet wordt geaccepteerd. Ik meen dat Emile Ratelband daar eens een procedure over heeft verloren. Weinig consistent allemaal. Overigens heb ik natuurlijk geen last van deze optie in de game. Zal er zelf geen gebruik van maken, maar veel plezier aan diegenen die dat wel doen. .

0
test

@Michael-Raymond-Clayton Dan zou ik toch nog 's een lesje biologie volgen. Overigens is het gebruik van hen/hun Nederlands correct taalgebruik en heeft taalgebruik niets met biologie te maken. Hoeveel mensen ga je in je leven tegenkomen die daadwerkelijk als 'hen/hun' willen worden aangesproken? Ik ga met vrij progressieve mensen om en zelfs daar is er geen sprake van. Hoeveel moeite is het dan om die ene persoon die je net wel tegenkomt tegemoet te komen in hun gevoel van identiteit?

0

Aanbevolen voor jou