De E3-trailer van Starfield bestaat geheel uit in-engine beelden

De E3-trailer van Starfield bestaat geheel uit in-engine beelden

De E3-trailer van Statfield bestaat geheel uit in-engine beelden.

Dat claimt Keith Beltramini, die verantwoordelijk is voor de belichting van het aankomende Bethesda-spel, op zijn ArtStation-profiel. "Ik heb de belichting van de dit jaar verschenen teaser trailer van Starfield gemaakt. We hebben onze eigen Creation Engine 2 gebruikt en de trailer geheel in-game, zonder cinematische gereedschappen, gemaakt." Hoewel de trailer geen daadwerkelijke gameplay laat zien, zijn de beelden dus gemaakt met dezelfde graphics die zijn te zien wanneer de game straks gespeeld wordt. 

Op het ArtStation-profiel van de ontwikkelaar zijn tevens een aantal screenshots te zien van de trailer. Hieronder staan er enkelen, met daaronder nogmaals de E3-trailer.

Starfield werd jaren geleden al onthuld, maar werd gisteren uit de doeken gedaan tijdens Microsofts en Bethesda's E3-presentatie eerder deze maand. Spelers sluiten zich in deze sciencefictiongame aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de 'laatste reis van de mensheid', honderden jaren in de toekomst. De game komt exclusief op Xbox-consoles en pc uit, aangezien Bethesda eerder dit jaar werd gekocht door Microsoft.

Starfield
Starfield
Starfield
Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Krijg echt eind jaren 70 begin 80 scifi vibe van dit ruimteschip. Jammer dat de game nog 1.5 jaar duurt maar heb er wel zin in.

0

Ziet er allemaal fantastisch mooi uit. We hebben eerder fantastisch mooie screens gezien voor een game uitkwam. Ik wacht rustig af en kijk uit naar het uiteindelijke resutlaat. Dan gaan we zien wat er van over blijft

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Beste reactie in jaren.

0

@denver Ik snap de hele ophef niet, hoe kunnen die kinderen dat nou serieus nemen. Ik bedoel, ik ben toch niet voor niets verkleed als clown? Het was maar een grapje! Dat is letterlijk de definitie van clown in de VanDale: grappenmaker in een circus. Het is mijn taak dat te vertalen naar het ziekenhuis. En dat hele 'spoor van vernielingen' is ook overdreven, ok misschien had ik mijn ijsco-wagen niet in de pui van het ziekenhuis moeten rijden, maar clowns zijn nou eenmaal onhandig. Dat is een vorm van grappen maken, gespeelde onhandigheid. En ok, misschien had ik die chirurg zijn vingers niet moeten breken op zo'n manier dat ie nog onmogelijk zijn vak kan uitoefenen. Maar als ik eenmaal lekker bezig ben met een act dan moet je me niet proberen tegen te houden. Dat is als een slaapwandelaar wakker maken, iedereen weet dat je dat niet moet doen. Kortom: storm in een glas water.

0

Aanbevolen voor jou