Nieuws
Stardew Valley

Stardew Valley-update voor Switch lost crashes op

En maakt saven sneller

Geschreven door Eline Oosterloo op
Er is een nieuwe update uitgebracht van Stardew Valley voor Nintendo Switch.

De update lost vele bugs en glitches op, waaronder de bugs die verantwoordelijk waren voor frequente crashes van de game. Daarbij zijn de save-tijden significant verlaagd. Wanneer spelers een dag erop hebben zitten de game opslaan duurde dit namelijk wel 25 seconden.

De pas uitgebrachte update zorgt ervoor dat je maar 17 seconden kwijt bent aan het opslaan van spelprogressie. Hoewel dat nog steeds erg lang is vergeleken met andere games, is het wel een verlaging van maar liefst 32%. Daarbij is het save-scherm nu geanimeerd, zodat je deze 17 seconden lang nog enigszins wordt vermaakt.

De update brengt nog meer features naar de game. Zo is het nu mogelijk om video's op te nemen van de game. Ook zijn bugs opgelost die ervoor zorgden dat de speler soms uit het scherm verdween tijdens cutscenes en dat er soms 's nachts een save over te slaan was, wanneer de speler dit goed timede. Bekijk op de officiƫle Stardew Valley-website alle details van de patch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe outfit in Street Fighter 5 laat je cosplayen als Elsa uit Frozen Take-Two-president ziet lootboxen niet als gokken
0

Reacties op: Stardew Valley-update voor Switch lost crashes op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.