Stardew Valley-update 1.5 ingediend voor consoles

Stardew Valley-update 1.5 ingediend voor consoles

Update 1.5 voor Stardew Valley is ingediend voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Dat laat maker Eric Barone weten op Twitter.

"Consolespelers: de update wordt vandaag ingediend voor certificatie", zei Barone op zaterdag. "Dat kan een variabele hoeveelheid tijd duren, dus ik kan geen garantie geven over een releasedatum. Ik denk echter dat m'n schatting van eind januari tot begin volgende maand klopt."

Update 1.5 verscheen in december al voor pc en voegt een een groot aantal features toe aan de boerderijsimulator. Een van de opvallendste is de langverwachte splitscreen-multiplayermodus. Ook is de nieuwe locatie Ginger Island onderdeel van de update, waar nieuwe personages en missies te vinden zijn, en kunnen spelers een strandboerderij opzetten.

Na de console-update volgt update 1.5 voor de mobiele versie van Stardew Valley. De game is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Switch, Vita, iOS en Android.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldige game. Zin in!

0
test

"ingediend voor PlayStation 4, Xbox One en pc." <- Ik neem aan dat je en Switch bedoelt, omdat hij er al voor de PC is. Zou wel zuur zijn als de switch deze update niet krijgt... :)

0

Aanbevolen voor jou