Stardew Valley krijgt later dit jaar gratis 1.5-update

Stardew Valley krijgt later dit jaar gratis 1.5-update

Stardew Valley gaat weer een grote update krijgen. Dat maakte ontwikkelaar Eric ‘Concerned Ape’ Barone onlangs bekend op Twitter.

Eerder kreeg Stardew Valley al een gratis update met veel nieuwe content en zijn er bugs uitgehaald. Nu heeft Barone aangekondigd dat er weer een nieuwe update voor Stardew Valley aan zit te komen. In de update komt nieuwe content, worden er een aantal bugs gerepareerd en wordt de optimalisatie van de game verder verbeterd. Specifieke functies zijn nog niet bekendgemaakt.

In de reacties onder de tweet werd gevraagd over onder andere splitscreen-mogelijkheid en betaalde dlc voor Stardew Valley. Barone zegt dat het op dit moment technisch niet mogelijk is om een splitscreen-optie te maken. Hij gaf ook aan dat hij geen plannen heeft om dlc uit te gaan brengen. Wanneer de 1.5-update uitkomt is nog niet bekend.

De maker zei eerder deze maand nog dat er twee nieuwe games in het universum van Stardew Valley op komst waren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game is echt fenomenaal. 👌

0

@ReRo Zeker, ik heb er vele honderden uren in zitten. Maar aan de andere kant vind ik ook dat er niet goed gebruik wordt gemaakt van de sandbox opzet van de game - buiten de vele mods om natuurlijk. Er zitten wel hele harde limieten aan wat je kunt bereiken in de game. Wat me af en toe terug lokt is een race die ik met mezelf hou - ik moet en ik zal de community center in het eerste jaar voltooien. Het is me tot nu toe op de valreep 1 keer gelukt, net voor het einde van de winter scoorde ik de laatste item. Dus ja... nu moet ik hem aan het begin van de winter al kunnen voltooien. Zodra 1.5 landt dan ga ik zeker weer een poging wagen.

0
test

@gimbal2 Opzich geen limieten, maar je wil gewoon meer content ;) Gelukkig komt die er dan aan:)

0

Aanbevolen voor jou