'Starcraft II op consoles is mogelijk' | Gamer.nl

'Starcraft II op consoles is mogelijk' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We houden ons op het moment niet echt bezig met een console versie van Starcraft II, maar er zijn een aantal intere ante ontwikkelingen op het gebied van besturing van RTS-games op consoles geweest", meldt Sigaty. "Wij denken nog steeds dat de traditionele opstelling van een muis en toetsenbord ideaal is voor het besturen van een RTS game, maar we merken wel dat we steeds dichter bij een goede alternatieve besturingsmethode komen."

Hij geeft aan dat hoewel Blizzard zich op dit moment niet bezighoudt met een consoleversie van Starcraft II, het zeker tot de mogelijkheden behoort om in de toekomst een RTS op één van de consoles uit te brengen. Starcraft II: Wings of Liberty verschijnt op 27 juli voor de PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou