StarCraft II krijgt binnenkort chatrooms | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Chatrooms worden ergens na de lancering via een patch toegevoegd", schrijft een communitymanager van Blizzard op het officiële forum van Starcraft II. "Het systeem zal rond groepen draaien, waarbij je uit verschillende publieke kanalen kunt kiezen die rond jouw intere es draaien. Het systeem bevat ook privé-chatrooms, waarin je kunt communiceren met je vrienden." De privé-chatrooms zullen later toegevoegd worden, ergens in de komende maanden.

RTS

Starcraft II: Wings of Liberty is een real-time strategiespel en is de opvolger van het eerste deel uit 1998. Het tweede deel speelt zich af in de 26e eeuw in een plek ver weg in het Melkwegstelsel. Het spel draait rond drie rivaliserende facties: de Terrans, de Zerg en de Proto .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou