Zo laat Blizzard weten dat StarCraft II niet in de compatibiliteits-modus gedraaid kan worden, omdat dit het spel doet vastlopen. Ook kan het systeem van spelers oververhit raken op momenten waarop het spel grafisch weinig te doen heeft, omdat het zich dan juist richt op het snel weergeven van de beelden op het scherm. Het bedrijf draagt hiervoor wel een oplossing aan in de vorm van het handmatig toevoegen van een limiet op het aantal frames per seconde dat het spel produceert.

Verder kunnen zogeheten 'Quick Cams' een zwart scherm opleveren en zijn er gevallen bekend waarbij de virusscanner van spelers de installer van het spel aanziet voor een trojan.

Wings of Liberty

StarCraft II: Wings of Liberty ligt sinds gisteren in de winkels en vormt de eerste van drie StarCraft II-delen. De game is de opvolger van het bijzonder populaire StarCraft, dat in 1998 op de markt kwam. Wings of Liberty, richt zich op het verhaal van de Terrans, het menselijke ras. Er wordt uitgebreid ingegaan op de achtergrond van dit ras.