StarCraft Ghost geannuleerd om succes WoW | Gamer.nl

StarCraft Ghost geannuleerd om succes WoW | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We moesten een keuze maken, we kunnen niet alles maken", vertelt Morhaime tijdens een presentatie op het DICE-evenement in Las Vegas. "Onze bedrijfsvisie ondersteunt dit: we houden net zo veel van ingewikkelde als van makkelijke spellen", legt hij verder uit. "Er werd tegelijkertijd aan StarCraft Ghost, World of Warcraft en StarCraft II gewerkt. World of Warcraft werd plotseling een enorm succes en er moesten besli ingen genomen worden over onze resources. Het was niet een situatie waarin een spel als Ghost kon slagen".

Starcraft Ghost

Starcraft Ghost zou een third-person shooter worden in het StarCraft-universum. Het spel werd in 2002 officieel door Blizzard aangekondigd voor Playstation 2, Xbox en Gamecube. In maart 2006 maakte Blizzard echter bekend dat de ontwikkeling van de shooter was stopgezet.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou