StarCraft 2 krijgt ook Global Play-functionaliteit | Gamer.nl

StarCraft 2 krijgt ook Global Play-functionaliteit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Global Play staat Diablo 3-spelers toe om in een andere regio dan waar zij wonen personages aan te maken, zodat zij ook met spelers van een ander continent kunnen spelen. Blizzard zegt eraan te werken om een vergelijkbare functionaliteit voor StarCraft 2 te lanceren, rond de release van StarCraft 2: Heart of the Swarm. 

De ontwikkelaar deed ook een aantal andere opties uit de doeken, zoals de mogelijkheid om verder te gaan met multiplayerse ies die onverhoopt eindigen. Blizzard verwacht dat spelers op of kort na de release van Heart of the Swarm vanuit een replay van een speelse ie deze ook weer daadwerkelijk voort kunnen zetten door zelf te spelen. Andere toevoegingen zijn een clansysteem en unranked matchmaking


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou