Uitbreiding Star Wars: The Old Republic verschijnt 11 februari | Gamer.nl

Uitbreiding Star Wars: The Old Republic verschijnt 11 februari | Gamer.nl

Op 11 februari verschijnt een nieuwe verhaaluitbreiding voor Star Wars: The Old Republic - Knights of the Fallen Empire. De uitbreiding heet Anarchy in Paradise. 

Anarchy in Paradise is de eerste uitbreiding van zeven geplande hoofdstukken die het verhaal van the Outlander verder ontwikkelen. Spelers die een abonnement hebben voor Star Wars: The Old Republic, krijgen deze uitbreiding en de daaropvolgende gratis zolang hun abonnement loopt. Nieuwe spelers kunnen inspringen op level 60.

Anarchy in Paradise introduceert een nieuwe bondgenoot genaamd Firebrand, wiens mi ie het is om the Eternal Empire te vernietigen. Spelers krijgen in deze uitbreiding de gevolgen van hun eerdere besli ingen voorgeschoteld.

Daarnaast heeft BioWare een nieuw abonnementprogramma aangekondigd, waarmee spelers unieke maandelijkse in-game beloningen krijgen. Deze staan in het teken van de HK-55 A a in Droid. Spelers krijgen beloningen op basis van wanneer zij een abonnement afsluiten. Details hierover zijn te lezen op de officiële Star Wars-site.

The Knights of the Fallen Empire-uitbreiding kwam eind oktober beschikbaar. De uitbreiding biedt onder andere nieuwe compagnons, planeten en nieuwe Flashpoints. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou