Star Wars: The Old Republic krijgt compleet nieuwe personages | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zo is daar General Garza, een officier van de Galactische Republiek die ervan beschuldigd wordt plannen voor geheime aanslagen te hebben gesmeed. Ook is koning Mandalore van de partij, een aanhanger van de Empire en leider van de Mandalorians. Verder wordt het personage Darth Malgus toegevoegd, een Dark Lord van de Sith.

Deceived

Fans die meer te weten willen komen over Darth Malgus, kunnen vanaf december de roman Deceived, geschreven door Paul Kemp, aanschaffen. In het boek valt te lezen hoe Malgus aan de macht kwam en geeft uitgebreid informatie over hoe de Dark Lord de Jedi Temple heeft kunnen vernietigen.

Star Wars: The Old Republic is een MMORPG waarbij de speler kan kiezen of hij als aanhanger van de Sith Empire of van The Galactic Republic gaat spelen. De game speelt zich zo’n 3.500 jaar af voor de Star Wars-films. De game moet in 2011 voor de PC uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou