Star Wars: The Old Republic 2 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Star Wars: The Old Republic 2 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

EA spreekt verder over 1,7 miljoen actieve abonnees, onduidelijk is echter wat daarmee precies wordt bedoeld. Mogelijk worden spelers die na aanschaf van de game de eerste maand gratis kunnen spelen ook meegerekend. De uitgever kondigde ook Guild Summit aan, een evenement waarvoor het guild leaders van over heel de wereld uitnodigt om samen met ontwikkelaar BioWare te praten over hoe The Old Republic ervoor staat.

De Guild Summit vindt plaats van 4 tot en met 6 maart in Austin, Texas. Uitnodigingen hiervoor zijn reeds uitgestuurd, maar het is mogelijk om als guild leader een verzoek in te dienen om er ook bij te mogen zijn. Iedere gegadigde is overigens zelf verantwoordelijk voor zijn reis- en verblijfskosten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou