LucasArts heeft aangekondigd dat er rond de kerstdagen een Ultimate Sith Edition in de winkels komt te liggen van Star Wars: The Force Unleashed. De Ultimate Sith Edition zal alleen verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

De nieuwe editie van de game bevat, naast de originele game, alle eerder uitgebrachte downloadbare content. Daarnaast is een nieuwe downloadbare uitbreiding inbegrepen die in de herfst uitkomt en  zal een exclusief extra level de Ultimate Sith Edition compleet maken.

In het exclusieve nieuwe level wordt de Secret Apprentice naar Hoth gestuurd. Hier komt hij langs iconische locaties uit de film Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back. Als slagroom op de taart komt het tot een confrontatie met Luke Skywalker om de rebellen voor eens en voor altijd te verslaan.

Infinities

De uitbreiding die in de herfst komt, gaat verder waar het verhaal van The Force Unleashed ophield. In deze zogenaamde 'Infinities'-verhaallijn heeft het bekende Star Wars-verhaal een verrassende wending genomen. De Secret Apprentice heeft de plaats ingenomen van Darth Vader aan de zijde van de Emperor. De Emperor stuurt je op een missie naar de planeet Tatooine om Obi-Wan Kenobi te elimineren. Tevens kom je in het paleis van Jabba de Hutt terecht en loop je de premiejager Bobba Fett tegen het lijf.

LucasArts heeft via hun Twitter overigens ook laten weten om trophies toe te voegen aan de PlayStation 3-versie van The Force Unleashed.