Star Wars: Squadrons ondersteunt Flight Sim-controllers

Star Wars: Squadrons ondersteunt Flight Sim-controllers

Het is mogelijk om Flight Simulator-controller te gebruiken in Star Wars: Squadrons. Dat bevestigt creative directorIan Frazier op Twitter.

Twitteraar @2237Npc vroeg aan Ian Frazier of de nieuwe Star Wars-game ook joysticks ondersteunt voor de PC. Na een dubbelcheck laat Frazier enthousiast weten dat Star Wars: Squadrons inderdaad 'joysticks' ondersteunt en ook HOTAS rigs.

HOTAS staat voor Hands on Throttle-And-Stick. Die controllers en -rigs worden veel gebruikt door flight-simulator-fans, omdat het spelers nog meer het gevoel geeft dat ze een vliegtuig, of in dit geval een ruimteschip besturen.

Welke specifieke controllers werken in combinatie met de game is nog niet bekend. Frazier liet in een latere tweet weten dat deze informatie later bekend wordt gemaakt. Ook kan hij op dit moment nog niets zeggen over het gebruik van sticks in combinatie met het spel op console.

Star Wars: Squadrons komt op 2 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game gaat 39,99 euro kosten. Aankomende vrijdag zullen de eerste gameplaybeelden van de game worden getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou